Hírlevél feliratkozás

június 27, 2023

A honlapon folyamatosan jelennek meg a GYLK soron következő versenyeinek időpontjai, biztosítva a regisztráció lehetőségét azon sporttársak számára is, akik nem MSSZ tagok, így a SVIR rendszerben nem tudnak nevezni. A honlapon történt regisztrációt ugyanúgy kezeljük, mint a SVIR-nevezést. A nevezések zárása a versenyt megelőző napon, 20 órakor történik. Aki eddig az időpontig egyik felületen sem nevezett, az a helyszínen a szabad helyek függvényében – a normál nevezési díj+1000Ft/divízió – tud részt venni a versenyen.

A híreket eddig egy címlista alapján sok sporttársnak kiküldtük, attól függetlenül, hogy erre igényt tartott vagy nem. Persze, lehetett jelezni, ha nem kéri, de erre eddig nem volt példa, viszont nyilvánvaló volt, hogy sokak számára egy győri verseny nem feltétlenül opció. Ezért ezt a formát megszüntetjük, és áttérünk egy tényleges igényeket figyelembe vevő hírlevélre.

Amennyiben szeretne a GYLK szituációs versenyeinek és a Szakág kiemelt versenyinek időpontjáról, illetve egyéb fontos információkról értesítést kapni, úgy a honlap „Információk\Hírlevél feliratkozás” menüpontban vagy közvetlenül a https://gyorisas.hu/hirlevel-feliratkozas/ linkre kattintva tud erre jelentkezni. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a megadott címre küldött levélben a jelentkezési szándékot megerősíti. A hírlevélről bármikor – a levél alján levő linkre kattintva – le lehet iratkozni.